شرکت پیشگام آوای اطمینان

پـــــــــیشگامـ تریــــــــــــد

09128582740

واردات دریایی

در حال حاضر روش‌های مختلفی برای جابجایی افراد و یا اشیا در سراسر دنیا وجود دارد. واردات دریایی کالا نیز از جمله روش‌هایی است که این امکان را به شما می‌دهد که با ایمنی بالایی کالا و اجناس خود را با این روش منتقل کنید. ولی این حمل و نقل دارای شرایط و قوانین خاصی است و از اصولی خاصی پیروی می‌کند.

واردات دریایی کالا به روشی گفته می‌شود که اجناس با استفاده از وسایل حمل دریایی از جمله قایق، کشتی و سایر وسایل شناور بر روی سطح آب جابجا می‌شوند. معمولا کالاهایی که در بستر دریا منتقل می‌گردند دارای حجم و اندازه بزرگ هستند و سفرهای دریایی زمان زیادی می‌برد و از این رو کمتر کسی با استفاده از این روش مسافرت می کند. به همین دلیل اکثر کشتی‌ها و وسایل شناور بر روی دریا برای جابجایی کالا و لوازم مورد استفاده قرار می‌گیرد.

برای حمل کالاهای گوناگون کشتی‌های باری با خصوصیاتی منحصر به فرد مجهز شده‌اند. بنادر و امکانات آن‌ها و ابزارآلات تخصصی بسیاری رشد یافته‌اند تا با حصول اطمینان و سرعت بالا این گونه حمل و نقل به خصوص در هنگام تخلیه و بارگیری به سرانجام برسد. زمانی که کشتی باری در حوزچه‌های بنادر وارد می‌شوند، به منظور تخلیه کار پهلو گرفته و مسئولین ‏بهداشت برای ارتباط آن کشتی با بندر می‌بایست با ورود و بررسی مدارک مجوز لازم را صادر نمایند.

اغلب چه کالاهایی با روش دریایی حمل می‌شود؟

شما با استفاده از روش دریایی می‌توانید انواع کالا و مواد اولیه را جابجا کنید. از جمله کالاهایی که حمل آن در بستر دریا رواج بیشتری دارد، عبارت است از:

  • مواد اولیه
  • اسباب بازی
  • مواد غذایی
  • تجهیزات ورزشی
  • تجهیزات مخابراتی
  • قطعات خودرو
  • اقلام پزشکی مصرفی
  • ماشین آلات و تجهیزات راهسازی

مزایا و معایب واردات دریایی کالا

واردات دریایی کالا مؤثرترین روش جهت جابه‌جایی کالا در سطح جهانی است و هر ساله در جهان بیشترین درصد حمل و نقل کالا را به انجام می‌رساند. این روش مزایای فراوانی در مقایسه با سایر روش‌های حمل و نقل دارد. در حال حاضر کشتی‌های عظیم ‌الجثه‌ که برای جابه‌جایی بار طراحی گشته‌اند، ظرفیت حمل کالا با استفاده از کشتی را بیش از پیش افزایش داده و به طور تقریبی هر کشتی مگا قابلیت حمل هزاران کانتینر را دارد.

ترابری دریایی با نظر به جابه‌جایی یکدست بار نیز از نظر اقتصادی و ایمنی از سایر روش‌های حمل و نقل دارای اطمینان بیشتری است. بارهای که وزن بسیار بالایی دارند را به سختی می‌توان از طریق وسایل نقلیه زمینی یا توسط قطار و هواپیما جابه جا نمود اما این گونه بارها به سهولت در حمل دریایی جابه‌جا می‌شوند.

از جمله مزایای حمل دریایی که می‌توان به آن اشاره داشت، موارد زیر می‌باشند:

1. واردات دریایی کالا در مقایسه با سایر شیوه‌ها ارزان‌تر بوده و به همین علت صاحبان کالا و مؤسسه‌های تجاری مایل هستند کالای خود را توسط مسیرهای آبی جابه‌جا کنند. می‌توان گفت از طریق دریا و آب‌های آزاد بیشترین حجم تجارت و حمل و نقل صورت می‌گیرد.

2. مزیت دیگر واردات دریایی حمل کالا در حجم بسیار بالاست. محموله‌های نسبتا سنگین (حدوداً 200 تا 500 هزار تن) را به سهولت می‌توان از مسیر آب‌های آزاد توسط کشتی باری از بندری به بندری دیگر حمل نمود.

3. ارزان بودن واردات دریایی در قیاس با دیگر شیوه‌ها به ویژه درانتقال بارهای حجیم و سنگین وزن، از مزایای این گونه حمل و نقل به شمار می‌رود. به همین علت اغلب صاحبان کارخانه‌های تجاری از طریق آب‌های آزاد حمل کالاهای خود را انجام می‌دهند.

4. از دیگر مزایای واردات دریایی کالا دارای ثبات و تشابه نسبی در کرایه‌هاست. این نرخ را شرکت‌های بزرگ حمل و نقل تعیین می‌نمایند.

معایب واردات دریایی

واردات دریایی کالا در کنار مزایا، دارای یک سری معایب نیز می‌باشند. یکی از اصلی ترین معایب این روش که بسیاری از افراد را از آن منصرف می کند، زمان زیادی است که در این روش نیازمند می‌باشد و مواردی از جمله شرایط جوی و باد و طوفان بر روی زمان انتقال کالا تاثیر می‌گذارد. به همین منظور در صورتی که شما قصد جابجایی لوازم با سرعت بالایی صورت گیرد نمی توانید از این روش حمل بهره ببرید. ولی به طور کلی شما با کمی صبر و تحمل می‌توانید کالاهای خود را با ایمنی بالا جابجا کنید.

amir mohebi وب‌سایت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *